Klik hier om weer terug te gaan naar de homepage!
Onze Favoriete Linken (tip!) Heeft u ook een wistjedatje?
 
 

Gratis adverteren en uw site aanmelden.

U wilt een linkje hebben op de BeyazGul site?
Dat kan! Alleen willen we wel graag dat u ons teruglinkt ;-) Zolang er bezoekers vanaf uw site op BeyazGul komen, blijft er een link naar uw site op BeyazGul Linkenpagina staan. Let er bij het aanmelden op dat de titel van uw site maximaal 30 tekens mag bevatten, de omschrijving 100. Alleen de eerste letter van de titel mag een hoofdletter zijn en uitroeptekens zijn helaas niet toegestaan. We willen de site namelijk een beetje neutraal en overzichtelijk houden..... ;-) Zoals u weet staan er in de Linken vanBeyaz Gul alleen de allerbeste internetsites. Als u denkt "ik heb ook een mooie site" meld deze dan aan. Vul het formulier volledig in en onze webmaster brengt uw site binnenkort een bezoekje. U maakt dan kans om in onze BeyazGul Linken pagina te komen. Wij bieden U de mogelijkheid om gratis bij ons te adverteren, links uitwisselen met of zonder banner . Of gewoon een tip doorgeven van een site die de moeite waard is het kan allemaal! GEEN PORNO etc!!! LINKS worden na controle op juiste plaats gezet. Heel veel buitenlanders en toeristen hebben belangstelling voor zulke advertenties en door het gebruik van internet (o.a. e-mail) is het internationaal contact makkelijk te onderhouden. Verder kan door het plaatsen van foto's met weinig woorden, heel veel bereikt worden.
Elk persoon of bedrijf die een dienst of produkt levert kan een advertentie gratis bij ons plaatsen, 
dus mail nu uw gegevens naar webmaster@beyazgul.info en binnen 24 uur is uw advertentie geplaatst. 

U kunt ook uw advertentie of site via het form hieronder aanmelden:
Je naam:
Je e-mail:
Opmerkingen:
 
Als het om een korte advertentie gaat die u direct wilt plaatsen, klik dan hier en adverteer in ons gastenboek.

Vriendelijk bedankt voor het lezen van deze aanmeld/advertentie pagina en ik hoop een reactie van u te mogen ontvangen.
Met vriendelijke groet,

Webmaster BeyazGul
Akin Karabulut
Voorwaarden:
Door de voorwaarden zoals hierboven genoemd , behouden wij ons het recht voor om uw site zonder opgaaf van reden te verwijderen of te weigeren voor opnamen. 
Met het aanmelden van uw site voor de BeyazGul Linken gaat u zondermeer accoord met alle voorwaarden zoals hierboven staan vermeld.
Deze pagina is ververst op: Wednesday, 15 April, 2009
Klik hier om weer terug te gaan naar de homepage!  
Klik hier om weer terug naar de homepage te gaan!